Μαγνητική Τομογραφία (e-book)

Συγγραφέας: Δημήτρης Κουμαριανός
Μορφή: κρυπτογραφημένο epub
Web companion: animations μέσω internet
Εκδότης: ??, Αθήνα 2014
ISBN: 978-960-89952-9-1

Περιγραφή & περιεχόμενα

Τιμή: ?? €

Το πλήκτρο 'Αγορά τώρα!' θα σας μεταφέρει σε διεθνές ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο για αγορά με πιστωτική κάρτα ή πληρωμή με Paypal.

Σύντομα κοντά σας

.

Αγορά τώρα!

Web companion

Σύντομα κοντά σας

Ιούλιος 2016

95%


Στους αγοραστές του ψηφιακού βιβλίου (e-book) διατίθεται δωρεάν προσωπικός κωδικός, για την πρόσβαση μέσω internet σε πλούσια animations & video. Για την παραλαβή του κωδικού, μετά την αγορά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

e-book FAQs

Το ψηφιακό βιβλίο είναι εμπλουτισμένο αρχείο epub ειδικά βελτιστοποιημένο για iPad και iPhone. Το ψηφιακό βιβλίο μπορείτε επίσης να το διαβάσετε μέσω web στον desktop ή laptop υπολογιστή σας με λειτουργικό Windows ή Mac OSX με χρήση των παρακάτω προγραμμάτων περιήγησης:

Το e-book είναι άμεσα διαθέσιμο για download με τρία απλά βήματα:

  1. 1

    Κατεβάστε την εφαρμογή ανάγνωσης για iPad ή iPhone δωρεάν από το App Store ή επισκεφθείτε την διεύθυνση του βιβλιοπωλείου στο web

  2. 2

    Δημιουργείστε ένα λογαριασμό

  3. 3

    Κατεβάστε ένα ολόκληρο κεφάλαιο από το βιβλίο δωρεάν ή αγοράστε όποιο κεφάλαιο σας ενδιαφέρει ή αγοράστε όλο το ψηφιακό βιβλίο ακολουθώντας τις οδηγίες του καταστήματος


Η αγορά του ψηφιακού βιβλίου γίνεται με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα οποιασδήποτε τράπεζας και η πληρωμή γίνεται σε μεγάλο διεθνές απολύτως ασφαλές ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες, VISA, MasterCard, American Express.

Σύντομα κοντά σας με αναλυτικές οδηγίες!

Το ψηφιακό βιβλίο (e-book) μπορεί να διαβαστεί από κατόχους συσκευών iPad/iPhone με χρήση ειδικής εφαρμογής που μπορείτε να προμηθευτείτε δωρεάν από το Apple Store. Αφού εγκατασταθεί το πρόγραμμα, ανοίξτε το και δημιουργείστε ένα λογαριασμό. Κατόπιν ακολουθήστε τις οδηγίες του προγράμματος για μεταφορά του ψηφιακού βιβλίου στο ipad.

Μόλις κατεβάσετε το ψηφιακό βιβλίο στην συσκευή σας, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο και να διαβάσετε τo e-book offline. Δεν χρειάζεται να είστε συνδεδεμένος στο Internet για να διαβάσετε το ψηφιακό βιβλίο. Αφότου τελειώσετε την ανάγνωση του ψηφιακού βιβλίου, αυτό παραμένει στην συσκευή σας έως ότου το διαγράψετε.

Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρύθμισεις οθόνης του προγράμματος, για να αλλάξετε το μέγεθος και τον τρόπο εμφάνισης του βιβλίου. Τέλος, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις σελίδες και τα περιεχόμενα της ψηφιακής έκδοσης με τα κουμπιά πλοήγησης και τους σελιδοδείκτες.

Σύντομα κοντά σας με αναλυτικές οδηγίες!

Αφού κατεβάσετε στον λογαριασμό σας το δωρεάν κεφάλαιο από το βιβλίο ή αφού αγοράσετε όποιο κεφάλαιο σας ενδιαφέρει ή αφού αγοράσετε όλο το ψηφιακό βιβλίο μπορείτε να το διαβάσετε μέσω web στον PC/Mac υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω προγράμματα περιήγησης:

Σε PC/Mac υπολογιστή δεν μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το δίκτυο και να διαβάσετε τo e-book offline. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις οθόνης του προγράμματος, για να αλλάξετε το μέγεθος και τον τρόπο εμφάνισης του βιβλίου. Τέλος, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις σελίδες και τα περιεχόμενα της ψηφιακής έκδοσης με τα κουμπιά πλοήγησης και τους σελιδοδείκτες.

Λόγω των αυξημένων πολυμεσικών χαρακτηριστικών του τίτλου, προς το παρόν, δεν υποστηρίζεται η ανάγνωση του ψηφιακού βιβλίου μέσω web σε φορητές συσκευές πλήν των iPad/iPhone.
Τα e-books είναι ψηφιακής μορφής προϊόντα που παραδίδονται άμεσα στον λογαριασμό σας, μόλις υποβάλλετε την παραγγελία. Επομένως, είναι αδύνατη η μη παράδοση ή η αντικατάσταση του προϊόντος.
Η πώληση των ηλεκτρονικών βιβλίων διέπεται από τις ίδιες γενικές αρχές που έχουν ισχύ στα τυπωμένα. Είναι παράνομο να κάνετε πολλαπλά αντίγραφα ή πολλαπλά αντίτυπα για χρήση περισσοτέρων του ενός ατόμων. Tο λογισμικό ανάγνωσης όμως με βάση το λογαριασμό σας, σας επιτρέπει τη μεταφορά των ψηφιακών σας βιβλίων σε κάποιον άλλον υπολογιστή ή συσκευή ανάγνωσης που σας ανήκει. Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή τμημάτων του βιβλίου για χρήση οπουδήποτε, εκτός αν έχει παρασχεθεί η ρητή άδεια του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.